«Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε ο Αλεξέι Ναβάλνι στα απομνημονεύματά του

05:09 - 12/10/2024

Το βιβλίο που τιτλοφορείται «Πατριώτης» θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, μεταξύ άλλων και στη ρωσική γλώσσα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε στα απομνημονεύματά του ο Αλεξέι Ναβάλνι

Από τη μοναξιά και την απομόνωση της φυλακής, ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο υπ΄αριθμόν ένα επικριτής του Βλαντίμιρ Πούτιν, έγραφε για τις ημέρες εγκλεισμού του – λέξεις που αργότερα θα γίνονταν απομνημονεύματα.  «Θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή και θα πεθάνω εδώ», έγραφε ο Αλεξέι Ναβάλνι τον Μάρτιο του 2022, σύμφωνα με αποσπάσματα ... Περισσότερα To άρθρο «Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε στα απομνημονεύματά του ο Αλεξέι Ναβάλνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρωσία: «Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε ο Ναβάλνι στα απομνημονεύματά του

«Δεν θα υπάρχει κανένας να αποχαιρετήσω. (…) Ολα τα γενέθλια θα εορταστούν χωρίς εμένα. Δεν θα δω ποτέ τα εγγόνια μου», έγραφε ο Ναβάλνι στο ημερολόγιο φυλακής.

Διαβάστε το στο in.gr

Ναβάλνι: «Θα πεθάνω στη φυλακή» - Στη δημοσιότητα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά του

«Όλα τα γενέθλια θα εορταστούν χωρίς εμένα», έγραφε ο Ναβάλνι στο ημερολόγιο φυλακής, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν από το περιοδικό The New Yorker.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΠΑΟΚ: Γεύμα συσπείρωσης με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια

Χαρδαλιάς: Χαράσσουμε δρόμους που σώζουν ζωές και μας φέρνουν στο αύριο, αποτρέποντας τραγωδίες

Φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες χειμωνιάτικες πίτες και σούπες: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαβ/κο

Ρωσία: Κάτοικοι του Καζακστάν λένε πως είδαν τον πύραυλο «Oreshnik» να κατευθύνεται στην Ουκρανία - Βίντεο

Λίτσα Πατέρα: Δεν μου έκανε καλό η αποχή από την τηλεόραση

Ολλανδία: Φιλοπαλαιστινιακές ΜΚΟ προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ζητώντας να σταματήσουν οι εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ