Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί για την βάφτιση της κόρης του - "Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, η απώλεια είναι σημαντική"

20:19 - 11/10/2024

Μίλησε για τη νέα του ζωή ως μπαμπάς αλλά και της επιθέσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος για την κόρη του: «Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου»

«Θέλουμε να την έχουμε στο μυαλό μας και να τη φέρουμε μαζί μας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Για την βάφτιση της κόρης του, την μητέρα του που έχασε από καρκίνο πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα το πρωί (11.10.2024) στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Η κόρη μας είναι ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος για την κόρη του: «Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Αγγελόπουλος για την βάπτιση της κόρης του: «Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου»

Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το όνομα που θα δώσει στην κόρη του Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Αγγελόπουλος για την κόρη του: «Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου»

Για την βάφτιση της κόρης του, την μητέρα του που έχασε από καρκίνο πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα το πρωί (11.10.2024) στην εκπομπή «Το Πρωινό». Για την βάφτιση της κόρης του, την μητέρα του που έχασε από καρκίνο πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα το πρωί (11.10.2024) στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Η κόρη μας είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Η συμβουλή που θα έδινα ως πατέρας σε ένα ζευγάρι είναι να κρατήσουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί για την βάφτιση της κόρης του – «Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, η απώλεια είναι σημαντική»

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός, κι To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί για την βάφτιση της κόρης του – «Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, η απώλεια είναι σημαντική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

ΗΠΑ: Ο κιθαρίστας που σώζει το σπίτι των Muppets

Άιρτον Σένα: Η σειρά στο Netflix, το μουσικό άλμπουμ και ο... ουρανοξύστης

ΗΠΑ: Το success story της Λάρα Τράμπ

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών: Μηνύματα Χρυσοχοΐδη-Φλωρίδη-Σκέρτσου-Ζαχαράκη για την πρόληψη και αντιμετώπισή της - Οι δράσεις

ΣΥΡΙΖΑ: "Χαραμάδα" ανασυγκρότησης από Ξενογιαννακοπούλου και Σπίρτζη αλλα... με αιχμές στους αποχωρήσαντες - "Όσοι έφυγαν θα κουβαλούν ένα στίγμα" - "Παρελθόν η εσωστρέφεια" (Βιντεο)

Νίκος Ρωμανός: Ο προϋπολογισμός του 2025 σε νούμερα - Οι καταλυτικές συγκρίσεις με το 2019