Κατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι: "Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Σαλακά για Μαρίνα Σάττι: «Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
«Ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη;», είπε η Κατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι. Καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο Youtube η Νάνσυ Παραδεισανού, βρέθηκε η Κατερίνα Σαλακά, που μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρία Σάττι, και για την «συνεργασία» τους που ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Σαλακά για Μαρίνα Σάττι: «Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι: «Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
Η Κατερίνα Σαλακά μίλησε σε συνέντευξη της για την συνεργασία της με την Μαρίνα Σάττι και το «ναυάγιο» στον Λυκαβηττό.
Διαβάστε το στο GazzettaΚατερίνα Σαλακά για Μαρίνα Σάττι: «Ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
Η Κατερίνα Σαλακά μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο YouTube για τις σχέσεις της με τη Μαρίνα Σάττι. Η δημοφιλής life coach μετά τη συνύπαρξή της στη σκηνή με την επιτυχημένη τραγουδίστρια, ακολούθησε τη Μαρίνα Σάττι και σε επόμενη συναυλία της, εκεί όπου οι συνεργάτες της την απομάκρυναν, ένα συμβάν για το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠοταμός η Κατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι: «Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
Την Κατερίνα Σαλακά συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, η κα. Σαλακά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη «συνεργασία» με τη Μαρίνα Σάττι που οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» στη συναυλία της νεαρής ερμηνεύτριας στον Λυκαβηττό.
Την Κατερίνα Σαλακά συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, η κα. Σαλακά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη «συνεργασία» με τη Μαρίνα Σάττι που οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» στη συναυλία της νεαρής ερμηνεύτριας στον Λυκαβηττό. Πιο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠοταμός η Κατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι: «Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
Την Κατερίνα Σαλακά συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο διαδικτυακό της κανάλι […]
The post Ποταμός η Κατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι: «Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Σαλάκα για Μαρίνα Σάττι: «Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω “ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;”»
Για τις σχέσεις της με τη Μαρίνα Σάττι μίλησε η Κατερίνα Σαλάκα στη Νάνσυ Παραδεισανού και
To άρθρο Κατερίνα Σαλάκα για Μαρίνα Σάττι: «Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω “ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr