Άννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω να φύγω μία και καλή από τη ζωή»
19:10 - 11/10/2024
«Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα», είπε η Άννα Φόνσου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (11.10.2024) η Άννα Φόνσου με αφορμή την παράσταση «Ρωμαίος και Αννέττα» του Ζαν Ανουίγ, την οποία θα σκηνοθετήσει η ίδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου. Η μεγάλη ηθοποιός και πρόεδρος του ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω να φύγω μία και καλή από τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω να φύγω μια και καλή
Δεν θέλω να πάω και να μου πουν τίποτα, παραδέχτηκε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆννα Φόνσου: "Δεν πηγαίνω σε γιατρούς, θέλω μια και καλή να φύγω από την ζωή"
Μίλησε και για την νέα της δουλειά
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΆννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω μια και καλή να φύγω από τη ζωή»
Την Άννα Φόνσου φιλοξένησαν, στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τον λόγο που δεν θέλει να επισκέπτεται συχνά τους γιατρούς. «Δεν κουράζομαι, όχι. Θα κουραστώ όμως μια και καλή γιατί έχω πει ότι δεν κουράζομαι, ότι δεν πηγαίνω στους γιατρούς αν και εκτιμώ την επιστήμη τους. Δεν πάω, δεν θέλω να μου πουν τίποτα ότι έχω. Θέλω, έτσι, μια και καλή να φύγω από τη ζωή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός «Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα» σχολίασε στη συνέχεια με χιούμορ η Άννα Φόνσου.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω να φύγω μία και καλή από τη ζωή»
«Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα», είπε η Άννα Φόνσου.
«Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα», είπε η Άννα Φόνσου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (11.10.2024) η Άννα Φόνσου με αφορμή την παράσταση «Ρωμαίος και Αννέττα» του Ζαν Ανουίγ, την οποία θα σκηνοθετήσει η ίδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου. Η μεγάλη ηθοποιός και πρόεδρος του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω μια και καλή να φύγω από τη ζωή»
Την Άννα Φόνσου φιλοξένησαν, εξ αποστάσεως, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην […]
The post Άννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω μια και καλή να φύγω από τη ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Φόνσου στο Στούντιο 4: «Δεν πάω στους γιατρούς – Θα “φύγω” μια και καλή»
Η Άννα Φόνσου μίλησε στο Στούντιο 4 με αφορμή την παράσταση που σκηνοθετεί, Ρωμαίος και Αννέττα”
To άρθρο Άννα Φόνσου στο Στούντιο 4: «Δεν πάω στους γιατρούς – Θα “φύγω” μια και καλή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr