Ο Στέφανος Κασσελάκης αποσύρει το εξώδικο για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες - Η ανάρτησή του
19:01 - 11/10/2024
Την απόφασή του να αποσύρει το εξώδικο που είχε κάνει, για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του, δημοσιοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10/24) ο Στέφανος Κασσελάκης. «Επειδή ο σκοπός του εξωδίκου μου επετεύχθη… αποσύρω και ρητά την εξώδικη διαμαρτυρία μου, ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλοθι» γράφει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.
To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης αποσύρει το εξώδικο για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες - Η ανάρτησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέσυρε το εξώδικο – Να με αποκλείσουν επειδή δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου
Επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη, χωρίς να την κατονομάζει, και σε στελέχη που «παραχαράσσουν την ίδια την Ιστορία, τους αγώνες και τις προτάσεις του κόμματός μας» εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του. Γιατί πήρε πίσω το εξώδικο.
Διαβάστε το στο tovimaΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης αποσύρει το εξώδικο για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του – Η ανάρτησή του
Την απόφασή του να αποσύρει το εξώδικο που είχε κάνει, για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του, δημοσιοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10/24) ο Στέφανος Κασσελάκης.Την απόφασή του να αποσύρει το εξώδικο που είχε κάνει, για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του, δημοσιοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10/24) ο Στέφανος Κασσελάκης.«Επειδή ο σκοπός του εξωδίκου μου επετεύχθη… αποσύρω και ρητά την εξώδικη διαμαρτυρία μου, ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλοθι» γράφει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.
Διαβάστε το στο thecaller.gr