Pulled Pork σαν να είσαι στο Τέξας: τα μυστικά για κρέας που λιώνει και σάλτσα που μελώνει
18:01 - 11/10/2024
Γιατί, στο Τέξας, θα σκεφτείτε, είναι πιο σοβαροί με το κρέας τους, από ότι στη Καρδίτσα; Η απάντηση είναι όχι, αλλά, εκεί ξέρουν να περιμένουν το κρέας τους να γίνει λιώμα για να το βάλουν σε αφράτα ψωμάκια μαζί με καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου. Καθένας στο είδος του, ξέρετε τη συνέχεια… Μπουρίτος, τάκος, νάτσος και άλλα, ... Περισσότερα
To άρθρο Pulled Pork σαν να είσαι στο Τέξας: τα μυστικά για κρέας που λιώνει και σάλτσα που μελώνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit