Λάκης Γαβαλάς: Η πολιτική ορθότητα δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Η πολιτική ορθότητα δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου»
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει κάνει gay προγράμματα, έχει ντυθεί σαν γυναίκα. Απλά επειδή ο Μάρκος είναι πιο λαοπλάνος, φάνηκε υπερβολικός», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. Για την προσωπική του ζωή, τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο που έκανε έντονη κριτική προς τον κωμικό, μίλησε ο Λάκης ... Περισσότερα
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Η πολιτική ορθότητα δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΛ. Γαβαλάς: «Η πολιτική ορθότητα δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου»
Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο σχεδιαστής είπε πως είναι χαρούμενος
Διαβάστε το στο thebest.grΛάκης Γαβαλάς: «Η πολιτική ορθότητα δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου»
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει κάνει gay προγράμματα, έχει ντυθεί σαν γυναίκα. Απλά επειδή ο Μάρκος είναι πιο λαοπλάνος, φάνηκε υπερβολικός», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει κάνει gay προγράμματα, έχει ντυθεί σαν γυναίκα. Απλά επειδή ο Μάρκος είναι πιο λαοπλάνος, φάνηκε υπερβολικός», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.Για την προσωπική του ζωή, τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο που έκανε έντονη κριτική προς τον κωμικό, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr