Συμβούλιο της Επικρατείας: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

15:37 - 11/10/2024

Η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σύγκρουση διαρκείας για την συνταγματικότητα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού – Τι συζητήθηκε στο ΣτΕ

Δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης η σύγκρουση γύρω από την συνταγματικότητα ή μη του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ), με τη συζήτηση να μεταφέρεται χθες (11.10.2024) στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). Παρόντες στην Ολομέλεια του ΣτΕ ήταν ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευθύμης Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος ... Περισσότερα To άρθρο Σύγκρουση διαρκείας για την συνταγματικότητα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού – Τι συζητήθηκε στο ΣτΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Σαουδική Αραβία: Στα ύψη το διπλωματικό θερμόμετρο - Στις συνομιλίες αξιωματούχων ΗΠΑ-Ουκρανίας τα βλέμματα, ψηλά στην ατζέντα τα κατεχόμενα εδάφη

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Οικονόμου: "Ατυχέστατη και απαράδεκτη δήλωση, το έχω δει μπροστά μου να συμβαίνει και θέλω να τους φτύσω"

J’Adore Dior: Το θρυλικό t-shirt επέστρεψε | Πώς θα το αποκτήσετε

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Τίμησε τους πρωταθλητές του σε μια λαμπρή εκδήλωση - "Από την πόλη μας στην κορυφή του κόσμου"

Η Ρέα Τουτουνζή µαγειρεύει στην κουζίνα της "ΠΟΠ Μαγειρικής" με τον Ανδρέα Λαγό

Ποιος θα ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης χωρίς τις γυναίκες του;