Αλ Πατσίνο: «Είναι ευλογία το να έχεις παιδία»
15:10 - 11/10/2024
Ο Αλ Πατσίνο έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη βιομηχανία του θεάματος ερμηνεύοντας εμβληματικούς ρόλους όπως ο Michael Corleone στον «Νονό» και ο Tony Montana στην ταινία «Scarface». Σύμφωνα με την επικείμενη βιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Penguin Press, ο πιο σημαντικός ρόλος του ... Περισσότερα
To άρθρο Αλ Πατσίνο: «Είναι ευλογία το να έχεις παιδία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άλ Πατσίνο: "Είναι υπέροχο να έχεις παιδιά. Για μένα ήταν ευλογία. Με άλλαξε"
Η εξομολόγηση του ηθοποιού αναφέρθηκε για τον ρόλο του πατέρα στην βιογραφία του που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Sonny Boy» - Ο Άλ Πατσίνο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά - «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βλέπω τα παιδιά μου»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑλ Πατσίνο: «Είναι ευλογία να έχεις παιδιά»
Ο Αλ Πατσίνο, γνωστός για τους εμβληματικούς ρόλους του ως Μάικλ Κορλεόνε στον «Νονό», ως Τόνι Μοντάνα στο «Scarface» και ως Φρανκ Σέρπικο στο «Serpico», δηλώνει πως η πιο ικανοποιητική «ερμηνεία» του είναι αυτή του πατέρα. Σύμφωνα με την επικείμενη βιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Penguin Press, ο πιο σημαντικός ρόλος του είναι αυτός του πατέρα. Έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Τζούλι Μαρί με την καθηγήτρια υποκριτικής Ζαν Τάραντ (Jan Tarrant), τα δίδυμα ‘Αντον και Ολίβια με την ηθοποιό Μπέβερλι Ντ’ ‘Αντζελο (Beverly D. ‘Angelo) και τον Ρόμαν μόλις 16 μηνών με την παραγωγό Νουρ Αλφαλάχ (Noor Alfallah). «Είναι υ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλ Πατσίνο: «Τα παιδιά μου είναι ευλογία»
Θρύλος του Αμερικανικού κινηματογράφου, ο 84χρονος σήμερα Αλ Πατσίνο (Al Pacino) έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη βιομηχανία του θεάματος ερμηνεύοντας εμβληματικούς ρόλους όπως ο Michael Corleone στον «Νονό» το 1972, ταινία που τον έκανε σταρ και ο Tony Montana στο «Scarface – Ο Σημαδεμένος».
Διαβάστε το στο thebest.gr