Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες»

14:10 - 11/10/2024

Ο Ηλίας Βρεττός συμπράττει καλλιτεχνικά με την Κέλλυ Κελεκίδου στο Buddha Live Stage και η κάμερα του Happy Day και […] The post Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός: «Παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες»

Ο Ηλίας Βρεττός με αφορμή τις εμφανίσεις τους μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στην κάμερα του Happy Day που βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης. Με αφορμή την παρενόχληση που δέχτηκε ο Γιάννης Πλούταρχος από 47χρονη, ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν ψεύτικες σελίδες που χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποκομίζουν χρήματα. «Πρόσφατα είχα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν εμένα και προσπαθούσαν να βγουν ραντεβού με κοπέλες»

Ο Ηλίας Βρεττός θα βρίσκεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και η To άρθρο Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν εμένα και προσπαθούσαν να βγουν ραντεβού με κοπέλες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

Λάκης Λαζόπουλος: «Θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα χωράει σε ένα πούλμαν»

Αντώνης Καλομοιράκης: «Όταν γυρίζαμε το τραγούδι «Amber Alert» έμαθα ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή»

Ματίνα Παγώνη για Ανθή Βούλγαρη: «Ήξερα για την εγκυμοσύνη από την αρχή, ήμουν η πρώτη που το συζήτησε»

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε στην παραλία: «Κουράστηκα! Ψηφίστε τα και κανονίστε τα, όπως θέλετε»

Ο Χρήστος Θηβαίος σόκαρε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: «Γέμισα τη μπανιέρα, μπήκα μέσα και έκανα προσευχή»