Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες»
14:10 - 11/10/2024
Ο Ηλίας Βρεττός συμπράττει καλλιτεχνικά με την Κέλλυ Κελεκίδου στο Buddha Live Stage και η κάμερα του Happy Day και […]
The post Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βρεττός: «Παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες»
Ο Ηλίας Βρεττός με αφορμή τις εμφανίσεις τους μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στην κάμερα του Happy Day που βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης. Με αφορμή την παρενόχληση που δέχτηκε ο Γιάννης Πλούταρχος από 47χρονη, ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν ψεύτικες σελίδες που χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποκομίζουν χρήματα. «Πρόσφατα είχα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν εμένα και προσπαθούσαν να βγουν ραντεβού με κοπέλες»
Ο Ηλίας Βρεττός θα βρίσκεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και η
To άρθρο Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν εμένα και προσπαθούσαν να βγουν ραντεβού με κοπέλες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr