Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Κοινός μας φίλος έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετήσαμε»
14:10 - 11/10/2024
Για την αναγνωρισιμότητα που έχουν αποκτήσει influencers μέσα από τις εκπομπές μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την Ιωάννα Τούνη […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Κοινός μας φίλος έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετήσαμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: "Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα" – Όλα όσα συζήτησαν οι δυο γυναίκες
«Μου είπε για το event που σας έλεγα ότι δεν μου μίλησε και μου ανέφερε ότι εκείνη νόμιζε ότι εγώ δεν της μίλησα και ότι μπήκε μέσα και της γύρισα την πλάτη. Και εγώ είχα νιώσει το ίδιο για εκείνη», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚατερίνα Καινούργιου – Η Ιωάννα Τούνη της έστειλε μήνυμα: “Προφανώς έγινε παρεξήγηση”
“Εγώ της εξήγησα πως ένιωσα ότι έγινε ένα τσουβάλιασμα κι ήθελα όχι μόνο να υπερασπιστώ συνεργάτες μου αλλά και συναδέλφους” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Για το μήνυμα που έλαβε από την Ιωάννα Τούνη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα, μετά την έντονη αντίδραση της influencer για τις πρωινές εκπομπές. «Μού έστειλε ένα μήνυμα χθες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα» – Όλα όσα συζήτησαν οι δυο γυναίκες
Μετά την αποκάλυψη ότι η Ιωάννα Τούνη και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση χωρίς
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα» – Όλα όσα συζήτησαν οι δυο γυναίκες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr