«Οχι» Σόλκσκιερ σε πρόταση για να αναλάβει την εθνική Δανίας

13:03 - 11/10/2024

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας συνεχίζει τις επαφές για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο Χιούλμαντ παραιτήθηκε το καλοκαίρι, μετά την πορεία των Σκανδιναβών χωρίς νίκη στο Euro 2024 και τον αντικαθιστά ως προσωρινός ο Μόρτεν Βίγκχορστ, ο οποίος ήταν βοηθός του από το 2020 και πρώην τεχνικός της ομάδας ελπίδων της χώρας. […] The post «Οχι» Σόλκσκιερ σε πρόταση για να αναλάβει την εθνική Δανίας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Κλοντ Μακελελέ σε συζητήσεις για να αναλάβει την Κάρντιφ

O Κλοντ Μακελελέ αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με τον Γάλλο προπονητή να βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Κάρντιφ, ομάδα που αγωνίζονται ο Μανώλης Σιώπης και ο Δημήτρης Γούτας. Ο Κλοντ Μακελελέ μετά το ξαφνικό διαζύγιο του με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι σε συζητήσεις με την Κάρντιφ, προκειμένου να αναλάβει ... Περισσότερα To άρθρο O Κλοντ Μακελελέ σε συζητήσεις για να αναλάβει την Κάρντιφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Τόμας Τούχελ φαβορί να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας

Ο Τόμας Τούχελ παρουσιάζεται φαβορί να αναλάβει την Εθνική ποδοσφαίρου της Αγγλίας, με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία προκειμένου να αναλάβει τα «λιοντάρια». Ο Τόμας Τούχελ αναμένεται να αποτελέσει το νέο προπονητή στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας, με την ομοσπονδία (FA) της χώρας να ψάχνει τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει την ομάδα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τόμας Τούχελ φαβορί να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Όχι» Σόλκσκιερ σε πρόταση για να αναλάβει την εθνική Δανίας

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας συνεχίζει τις επαφές για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο Χιούλμαντ παραιτήθηκε το καλοκαίρι, μετά την πορεία των Σκανδιναβών χωρίς νίκη στο Euro 2024 και τον αντικαθιστά ως προσωρινός ο Μόρτεν Βίγκχορστ, ο οποίος ήταν βοηθός του από το 2020 και πρώην τεχνικός της ομάδας ελπίδων της χώρας. […] The post «Όχι» Σόλκσκιερ σε πρόταση για να αναλάβει την εθνική Δανίας appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ – Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Oμπράντοβιτς για το 0-2 της Παρτιζάν: «Όλα θα πάνε καλά, πιστεύω στην ομάδα»

Βαλμπουενά: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Ενδιαφέρουσα πρόκληση η Athens Kallithea»

Στενός φίλος του Μπάλντοκ: «Ο Τζορτζ βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του»

Έχει σηκώσει μανίκια και έχει ξεκινήσει δουλειά ο Ριμπάλτα