Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου αλλά μου αρέσει να είμαι αδύνατη»

12:28 - 11/10/2024

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και το bullying που έχει δεχτεί για το βάρος της. Αρχικά αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά: «Συζητάω κάτι αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες, ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου αλλά μου αρέσει να είμαι αδύνατη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου αλλά μου αρέσει να είμαι αδύνατη»

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και το bullying που έχει δεχτεί για το βάρος της. Αρχικά αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά: «Συζητάω κάτι αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό από έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά», είπε αρχικά. «Δεν μου αρέσει το στιλ της εκπομπής του Σεφερλή. Δεν έχει σχέση με την μαγειρική. Είναι λίγο ψεύτικο», σχολίασε. Για την αναγνωρισιμότητα ανέφερε η Ελένη Ψ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στο έλεος της χιονοθύελλας «Μπερτ» η Βρετανία - Χάος στις συγκοινωνίες, κομμένο ρεύμα και ένας νεκρός από πτώση δέντρου

Γιάννης Στάνκογλου: Τα παιδιά μου μού δίνουν ενέργεια και μπορώ να συνεχίζω καλύτερα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Με το sun gazing δεν πεινάς – Το μοναδικό όνειρό μου που δεν έχει πραγματοποιηθεί, είναι ο διακτινισμός

Φωτιά στην Κερατέα κοντά στον οικισμό Διόνυσος – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Προκαλεί ο Φιντάν: «Ιστορικό λάθος η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ» - Νέα αναφορά για «καζάν καζάν» στο Αιγαίο

Λαμία – ΟΦΗ 1-1: Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους, παρέμειναν μακριά από τις νίκες οι Κρητικοί