Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία – Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου και ζητώ συγγνώμη

11:04 - 11/10/2024

O Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε σήμερα, 11 Οκτωβρίου, για το ρεπορτάζ που έκανε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό» για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν χωρά καμία δικαιολογία. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε όλη την ευθύνη και τόνισε ότι κανείς δεν φταίει από τη συντακτική ομάδα του παρά μόνο εκείνος. «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα, και να α

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε σήμερα (11/10) το πρωί για το λάθος του χθες, σχετικά με το ρεπορτάζ για το σπίτι που διέμενε ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ.Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε σήμερα (11/10) το πρωί για το λάθος του χθες, σχετικά με το ρεπορτάζ για το σπίτι που διέμενε ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ.Όπως ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής: «Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου υπάρχει σύνθλιψη της οποιαδήποτε σχέσης, του συναισθήματος και οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας: Αμαυρώσαμε τη μνήμη του Μπάλντοκ – Παίρνω την ευθύνη πάνω μου, συγγνώμη

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη και μέσα από τον αέρα της εκπομπής του για το χθεσινό ρεπορτάζ με το σπίτι του Τζόρτζ Μπάλντοκ ένιωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής που στη χθεσινή του εκπομπή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σχετικό με την οικονομική αξία του σπιτιού του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, έγινε στόχος αρνητικών σχολίων στα social media, με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 1 Νοεμβρίου: Πεθαίνει ο «Γέρος της Δημοκρατίας», Γεώργιος Παπανδρέου – 5 ατάκες του που άφησαν εποχή

Με απόφαση του γερμανικού ΥΠΕΞ κλείνουν τα γενικά προξενεία του Ιράν στη χώρα

«Μιλάμε για πολύ αίμα – Άνοιξε το κεφάλι της σαν φλούδα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 18χρονο που έσπρωξε 72χρονη στο ΑΤΜ

Βουλή: Άυριο η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος

Φωτιά κοντά στον Κηφισό – Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ειρήνης – Νεκρά έφτασαν στο νοσοκομείο το παιδί της κουμπάρας της και ο μικρός Παναγιωτάκης