Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εύχομαι να ξαναβγεί ο Στέφανος Κασσελάκης για να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%»
11:01 - 11/10/2024
Με βιτριολική διάθεση σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Μίλησε ακόμα για την αποχή του, από την τηλεόραση. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο «Buongiorno» του Mega, για την αποχή του από την τηλεόραση, τον Άρη Σερβετάλη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, γιατί τον πρώτο μήνα που έχει ξεκινήσει ... Περισσότερα
To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εύχομαι να ξαναβγεί ο Στέφανος Κασσελάκης για να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το καυστικό σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ: "Εύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει στο 3%"
Τι είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, την αποχή του από την τηλεόραση και τον Άρη Σερβετάλη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠοσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%»
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno».Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno».Ειδικότερα, ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, τον Άρη Σερβετάλη και για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, γιατί τον πρώτο μήνα που έχει ξεκινήσει η σεζόν έχω προσκλήσεις από τους πάντες να μιλήσω. Είναι λάθος η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠοσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%»
Στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την αποχή του από την […]
The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr