Απολογήθηκε ξανά ο Λιάγκας μετά το σάλο για τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα» (vid)
10:38 - 11/10/2024
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για το σπίτι που διέμενε ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ, ο παρουσιαστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απολογήθηκε ξανά ο Λιάγκας μετά το σάλο για τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα» (video)
Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το χθεσινό (10/10) real estate ρεπορτάζ με το σπίτι του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά την ευθύνη για το τρόπο που προσέγγισε το θέμα. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο που προσέγγισε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού, […]
The post Απολογήθηκε ξανά ο Λιάγκας μετά το σάλο για τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα» (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΛιάγκας μετά τον σάλο για τον Μπάλντοκ - «Συγγνώμη, λάθος δημοσιογραφική εκτίμηση»
«Ευτυχώς που χθες η Εθνική μας συγκίνησε και απέτισε φόρο τιμής για τον άδικο χαμό αυτού του ανθρώπου - Συγγνώμη απ’ όλους όσους στεναχώρησα, προκάλεσα και θύμωσα».
Διαβάστε το στο Skai.grΛιάγκας για Μπάλντοκ: «Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα, παίρνω όλη την ευθύνη»
Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η προβολή real estate ρεπορτάζ στην εκπομπή του για το σπίτι που διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, θέλησε να απαντήσει μέσα από το «Πρωινό» την Παρασκευή (11/10).
«Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα, παίρνω όλη την ευθύνη» είπε -μεταξύ άλλων- ο παρουσιαστής.
Αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:
«Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, έκανα και ανάρτηση όταν είδα τις αντιδράσεις, έκανα μία ανάρτηση άμεσα, αλλά πρέπει να πω δύο λόγια. Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το λάθος που έκανα το παίρνω
Διαβάστε το στο agrinionews.gr