ΟΦΗ: Ο Μίλαν Ράσταβατς θα αντικαταστήσει τον Δέλλα

10:27 - 11/10/2024

Ο Σέρβος τεχνικός πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΟΦΗ: Συμφωνία με Ράσταβατς για να αναλάβει τον πάγκο των Κρητικών

Ο ΟΦΗ τα έχει βρει ήδη προφορικά με τον Σέρβο τεχνικό ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη μέσα στο Σαββατοκύριακο για να «σφραγίσει» το deal και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ράσταβατς μετά το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με τον Δέλλα

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ξαφνικά τη λύση της συνεργασίας του με τον Τραϊανό Δέλλα και φαίνεται ότι έχει ήδη βρει το διάδοχό του για τη θέση του προπονητή, στο πρόσωπο του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Δέλλας παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ για προσωπικούς λόγους και οι Κρητικοί έσπευσαν να “κλείσουν” τον αντικαταστάτη του, φθάνοντας σε συμφωνία με τον ... Περισσότερα To άρθρο Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ράσταβατς μετά το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με τον Δέλλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσταβατς για την αντικατάσταση του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ λόγω προσωπικού ζητήματος, με τους Κρητικούς να έρχονται σε προφορική συμφωνία με τον Μίλαν Ράσταβατς για την αντικατάστασή του. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Κρήτη μέσα στο Σαββατοκύριακο για τις τελικές λεπτομέρειες και υπογραφές του συμβολαίου και στη συνέχεια να αναλάβει άμεσα την […] The post Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσταβατς για την αντικατάσταση του Δέλλα appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ράσταβατς μετά το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με τον Δέλλα

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ξαφνικά τη λύση της συνεργασίας του με τον Τραϊανό Δέλλα και φαίνεται ότι έχει ήδη βρει το διάδοχό του για τη θέση του προπονητή, στο πρόσωπο του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Δέλλας παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ για προσωπικούς λόγους και οι Κρητικοί έσπευσαν να “κλείσουν” τον αντικαταστάτη του, φθάνοντας σε συμφωνία με τον Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, με δύο περάσματα από τους Αρκάδες, αλλά και παρουσία στον πάγκο της Ξάνθης.  newsit.gr The post Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ράσταβατς μετά το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με τον Δέλλα appeared first on Lamianow.gr .

Διαβάστε το στο lamianow.gr

ΟΦΗ: Κίνηση ματ με Ράσταβατς αντί Δέλλα…

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τραιανού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ηρακλειώτικη ΠΑΕ. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να πάει στην Κρήτη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ λόγω προσωπικού ζητήματος, με τους Κρητικούς να έρχονται σε […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ισραήλ: Σκότωσε τον επικεφαλής της μεταφοράς των χρημάτων της Χεζμπολάχ στη Συρία

Σκάνδαλο Οντεμπρέχτ: Πάνω από 20 χρόνια κάθειρξη στον πρώην πρόεδρο του Περού

Η Ουκρανία θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του Πούτιν με τον ΓΓ του ΟΗΕ

Πόλεμος στο Σουδάν: Ρωσικό μεταγωγικό καταρρίφθηκε στο Νταρφούρ

La Liga, Βαλένθια-Λας Πάλμας 2-3: Πρώτη νίκη στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ, οργή για Λιμ - Δείτε τα γκολ

Premier League: Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο «City Ground» και στη Νότιγχαμ, 1-0 την Κρίσταλ Πάλας