Σαρδέλα Καλλονής ή παπαλίνα: Τα μυστικά που την κάνουν μοναδική (+συνταγή)

10:09 - 11/10/2024

Η παπαλίνα, η παστή σαρδέλα που αλιεύεται στον κόλπο της Καλλονής, παρασκευάζεται με παραδοσιακή μέθοδο και αποτελεί βασικό στοιχείο της λεσβιακής γαστρονομίας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τι είναι οι βιολογικοί παράγοντες;

Κέικ κανέλα με γλάσο σοκολάτας

Καλάβρυτα: Βρετανός φωτογράφος ο άνδρας που κατέρρευσε σε αμπελώνα

Χένρι Καβίλ: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Voltron» του Ρόουσον Μάρσαλ Θέρμπερ

Let them eat cake: Όταν οι τούρτες γίνονται μέσο διεκδίκησης φεμινιστικών αιτημάτων

«Είσαι καθυστερημένος» - Ευθεία επίθεση της Ρεάλ Κακάμορα στον προπονητή της εθνικής των Νήσων Σολομώντα