Σπαρακτικό μήνυμα από τη σύντροφο του Μπάλντοκ: «Ήσουν ο κόσμος μου, θα σε αγαπώ για πάντα»

01:10 - 11/10/2024

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ πέθανε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, μακριά από τη σύντροφό του, Άναμπελ, η οποία και “έσπασε καρδιές” με την ανάρτησή της για το θάνατό του. Η Άναμπελ έκανε λόγο για την αδερφή ψυχή της και τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να αγαπάει ποτέ τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον οποίο έχει και ένα ... Περισσότερα To άρθρο Σπαρακτικό μήνυμα από τη σύντροφο του Μπάλντοκ: «Ήσουν ο κόσμος μου, θα σε αγαπώ για πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ για τον θάνατό του: Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος

Δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού τους αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αρραβωνιαστικιά του 31χρονου, που μένει στην Αγγλία μαζί με τον γιο τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στα νότια προάστια για να πάει να δει τι συμβαίνει, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς τις αισθήσεις του στον πάτο της πισίνας. Η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντογκ, Άναμπελ Ντίγκμαν, μοιράστηκε το μήνυμα της με τους f

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ραγίζει καρδιές το πρώτο μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Ήσουν ο κόσμος μου και ο τέλειος πατέρας του γιου μας»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της συντρόφου του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός στη Γλυφάδα. Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram, η Αναμπέλ Ντίναμ, σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ, αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που έφυγε τόσο ξαφνικά, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις ενός έτους. Η ανάρτηση έρχεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του για τον θάνατό του – «Ήσουν ο κόσμος μου»

Δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ στην πισίνα του To άρθρο Τζορτζ Μπάλντοκ: Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του για τον θάνατό του – «Ήσουν ο κόσμος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,28% – Στα 97,06 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Άνοιξε το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, αναχωρεί για την Ελλάδα η Εθνική μπάσκετ

Συναγερμός στη Λωρίδα της Γάζας: «Τις επόμενες 48 ώρες τα νοσοκομεία είτε θα κλείσουν είτε θα υπολειτουργούν»

F1 in Schools 2024: Με 4 ελληνικές σχολικές ομάδες και 1 κυπριακή

Έτσι θα είναι η βόλτα με το Μετρό Θεσσαλονίκης - Το πρώτο εισιτήριο και η καινοτομία που δεν έχει ούτε το Μετρό της Αθήνας

Συνελήφθη άνδρας για οπλοκατοχή στα Χανιά - Κατασχέθηκαν όπλα, εκατοντάδες φυσίγγια και ξιφολόγχη