Χάρης Δούκας: Δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης να γίνει το ντιμπέιτ – «Ήμουν πάντα στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να είμαι»

23:57 - 10/10/2024

Στον Νίκο Ανδρουλάκη απέδωσε την πλήρη ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του debate, o επίσης υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής, Χάρης Δούκας. «Δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης να γίνει το ντιμπέιτ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα και προσέθεσε: «Μία ώρα κρατάει το ντιμπέιτ. Υπάρχουν δύο θέματα. Το πρώτο είναι ότι αποτελεί σημείο  δέσμευσης. Το δεύτερο είναι ότι ήρθαν 300.000 άνθρωποι να ψηφίσoυν. Και δεν γίνεται ντιμπέιτ; Τότε πώς θα τους πείσουμε να μας εμπιστευθούν; Δεν μπορούμε με τις πράξεις μας να τους απομακρύνουμε». Ο Δήμαρχος Αθηναίων ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ακόμα χρόνο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Δούκας: «Ήμουν πάντα στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να είμαι από όποιο μετερίζι»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR και στη Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας. Σχετικά με την μη διεξαγωγή debate και αν αυτό θα επηρεάσει την προσέλευση στην κάλπη την προσεχή Κυριακή, παρατήρησε: «Πιστεύω βαθιά ότι έπρεπε όλοι να έχουμε σαν κύριο μέλημά μας […] The post Χάρης Δούκας: «Ήμουν πάντα στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να είμαι από όποιο μετερίζι» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Χάρης Δούκας: «Ήμουν πάντα στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να είμαι από όποιο μετερίζι»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR και στη Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας. Σχετικά με την μη διεξαγωγή debate και αν αυτό θα επηρεάσει την προσέλευση στην κάλπη την προσεχή Κυριακή, παρατήρησε: «Πιστεύω βαθιά ότι έπρεπε όλοι να έχουμε σαν κύριο μέλημά μας να έρθουν 300.000 και όχι με τις πράξεις μας να μειώνουμε το ενδιαφέρον. Και το λέω αυτό γιατί και την άλλη φορά είχαν έρθει 270.000, και που ήταν δυόμισι χρόνια; Τους ενεργοποιήσαμε, τους κινητοποίησαμε; Για αυτό και ήταν δέσμευσή μου και παραμένει. Οι 300.000 να είναι ενεργοποιητές, κινητοποιητές, να έχουν ρόλο, λόγο και ευθύνη. Και λέω ακό

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα