Ερωτευμένος δηλώνει ο Αναστάσιος Ράμμος - «Βρήκα το λιμάνι μου»

23:56 - 10/10/2024

Τι είπε ο Αναστάσιος Ράμμος για την νέα του σχέση Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος: "Βρήκα το λιμάνι μου"

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει, ενώ αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένος - Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος: «Eίμαι πολύ ευτυχισμένος»

Ο Αναστάσιος Ράμμος, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του με την Πέγκυ Ζήνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει, ενώ αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένος. «Κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν έναν χρόνο. Ο ψυχολόγος μου με βοήθησε στην υπομονή και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος: «Βρήκα το λιμάνι μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και στον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος, με αφορμή την To άρθρο Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος: «Βρήκα το λιμάνι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος – «Βρήκα το λιμάνι μου»

Διαβάστε το στο real.gr

Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος – «Βρήκα το λιμάνι μου»

Mε αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του με την Πέγκυ Ζήνα, ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένος. Επιπλέον έκανε γνωστό πως πλέον έχει επιλέξει να μην έχει κινητό με ίντερνετ και έχει επιστρέψει στις παλιές συσκευές με πλήκτρα. «Κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν έναν χρόνο. Ο ψυχολόγος μου […] The post Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος – «Βρήκα το λιμάνι μου» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ανατριχιαστική μαρτυρία επιζώσας ενδοοικογενειακής βίας: Συνέχισε να με απειλεί μετά την καταγγελία

Η συγκινητική αντίδραση παππούδων στην έκπληξη που τους έκανε ο εγγονός τους

Βραβεία Όσκαρ: Ποιες ταινίες έχουν το προβάδισμα στις υποψηφιότητες

Ιωάννινα: Μαθητές Γυμνασίου ξυλοκόπησαν 13χρονη και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους - 5 συλλήψεις

Λόγους ασφαλείας και αξιοπρέπειας επικαλείται η Εθνική ομάδα του Κοσόβου

Κακοκαιρία Alexandros: Σε εξέλιξη δυνατή βροχόπτωση στη Σύρο - Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι