Πέγκυ Ζήνα: Συγκινεί η εξομολόγησή της για την Μαρινέλλα - «Της χρωστάω ότι ξαναβρήκα την φωνή μου»

23:56 - 10/10/2024

Η αποκάλυψη της Πέγκυς Ζήνα για την ΜαρινέλλαΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική εξομολόγησή της για την Μαρινέλλα - "Της χρωστάω ότι ξαναβρήκα την φωνή μου"

"Πιστεύουμε όμως ότι θα πάρει τον χρόνο της και θα επανέλθει, όπως όλοι την αγαπάμε και την περιμένουμε", είπε η Πέγκυ Ζήνα, για την Μαρινέλλα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέγκυ Ζήνα για Μαρινέλλα: «Της χρωστάω το ότι ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά την επέμβαση»

Για τη βοήθεια που έλαβε στο παρελθόν από τη Μαρινέλλα αλλά και για τον Γιάννη Πλούταρχο, που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον θαυμάστριας του, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα με αφορμή την έναρξη των χειμερινών της εμφανίσεων μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο. «Ήταν σοκαριστικό για όλους μας αυτό που συνέβη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει καλά. Της χρωστάω που ξαναβρήκα τη φωνή μου» είπε η τραγουδίστρια για τη Μαρινέλλα, μιλώντας στο «Buongiorno». Για τον Γιάννη Πλούταρχο, είπε: «Για να έφτασε στα δικαστήρια, πρέπει να ήρθε εκτός εαυτού. Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις, όχι σε αυτό το σημείο». «Τώρα είναι στην εφηβεία κι έχουμε τις γκρίνιες μας. Είμαι φίλη της, αλλά με κάποια όρια. Δεν ακούει τραγούδια μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέγκυ Ζήνα για Μαρινέλλα: «Της χρωστάω το ότι ξαναβρήκα την φωνή μου μετά την επέμβαση»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha.Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha.Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στη βοήθεια που έλαβε στο παρελθόν από την Μαρινέλλα όσο και στον συνάδελφο της, Γιάννη Πλούταρχο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον θαυμάστριας του. «Η Μαρινέλλα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέγκυ Ζήνα για Μαρινέλλα: «Της χρωστάω το ότι ξαναβρήκα την φωνή μου μετά την επέμβαση»

Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών της εμφανίσεων μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο, η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της […] The post Πέγκυ Ζήνα για Μαρινέλλα: «Της χρωστάω το ότι ξαναβρήκα την φωνή μου μετά την επέμβαση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ανθή Βούλγαρη: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου»

Αμαλιάδα: «Θέλει κρέμασμα - Δεν πας να σκοτώσεις αθώες ψυχές»

Rockwave Festival: Οι βορειοϊρλανδοί Kneecap στη σκηνή της Μαλακάσας

Στάση εργασίας στις προνοιακές μονάδες την Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Μαρινέλλα: Γιατί απαγορεύτηκαν τα επισκεπτήρια - Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της

Ιράν: Θανατική ποινή για τους Ισραηλινους ηγέτες, κι όχι εντάλματα σύλληψης ζητά ο Αλί Χαμενεΐ