Ο Τζόκοβιτς αποθέωσε Ναδάλ: «Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα, με ώθησες στα όριά μου»

20:27 - 10/10/2024

Ο Νόλε υποκλίνεται στον Ισπανό θρύλο του τένις μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «υποκλίθηκε» στον Ράφα Ναδάλ: «Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα, θα είμαι εκεί για σένα στη Μάλαγα»

Η απόφαση του Ράφα Ναδάλ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τένις, έφερε ένα “κύμα” αποθέωσης στον Ισπανό θρύλο του αθλήματος και ο Νόβακ Τζόκοβιτς “υποκλίθηκε” με τη σειρά του, στον επί χρόνια αντίπαλό του. Ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον Ναδάλ για τον ανταγωνισμό και υποστήριξε ότι θα βρεθεί στη Μάλαγα για τα τελευταία παιχνίδια ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «υποκλίθηκε» στον Ράφα Ναδάλ: «Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα, θα είμαι εκεί για σένα στη Μάλαγα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Η αγωνιστική σου κληρονομιά θα ζει για πάντα!»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε θέση για την ανακοίνωση του Ράφα Ναδάλ μέσω της οποίας γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αποθεώνοντας τον Ισπανό θρύλο. Ο Σέρβος κάτοχος 24 grand slam φρόντισε να πει το δικό του «αντίο» στον Ράφα Ναδάλ, που νωρίτερα σήμερα έκανε γνωστό πως θα σταματήσει το τένις μετά τους επερχόμενους […] The post Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Η αγωνιστική σου κληρονομιά θα ζει για πάντα!» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Νάντια Κοντογεώργη: «Έχω όλα όσα ζήτησα» - Η λυτρωτική αλλαγή που έκανε στη ζωή της

Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον θάνατο του αδερφού του, Παντελή: Ξαναγεννιέσαι μετά από αυτό, είσαι άλλο

Το πρώτο jumpball στα δύο πλήρως αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ στη Γκράβα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Μπορεί να εξυπηρετεί καθημερινώς 254.000 επιβάτες - Πέντε νέοι σταθμοί ως το τέλος του 2025

Το ΑΠΘ στα 600 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου

Νίκος Φαραντούρης: Μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, χωρίς όραμα η υποψηφιότητα Φάμελλου