Αγαπηδάκη για καρκίνο του μαστού: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες - Το ανακάλυψα από το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά»
17:46 - 10/10/2024
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ενημερώνοντας την Επιτροπή της Βουλής σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι το Εθνικό Πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, «Φώφη Γεννηματά». Η Ειρήνη Αγαπηδάκη χωρίς περιστροφές ανέφερε ότι «εάν υπάρχει κάποιο εύρημα στις γυναίκες, που έχουν ύποπτα συμπτώματα θα πρέπει να γίνονται ... Περισσότερα
To άρθρο Αγαπηδάκη για καρκίνο του μαστού: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες - Το ανακάλυψα από το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ειρήνη Αγαπηδάκη: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες» εξομολογείται με αφορμή το εθνικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη
The post Ειρήνη Αγαπηδάκη: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες» εξομολογείται με αφορμή το εθνικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε το στο iatropedia.gr