Αγαπηδάκη για καρκίνο του μαστού: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες - Το ανακάλυψα από το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά»

17:46 - 10/10/2024

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ενημερώνοντας την Επιτροπή της Βουλής σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι το Εθνικό Πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, «Φώφη Γεννηματά». Η Ειρήνη Αγαπηδάκη χωρίς περιστροφές ανέφερε ότι «εάν υπάρχει κάποιο εύρημα στις γυναίκες, που έχουν ύποπτα συμπτώματα θα πρέπει να γίνονται ... Περισσότερα To άρθρο Αγαπηδάκη για καρκίνο του μαστού: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες - Το ανακάλυψα από το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Αγαπηδάκη: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες» εξομολογείται με αφορμή το εθνικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη The post Ειρήνη Αγαπηδάκη: «Έχω εύρημα που δεν είναι κακοήθες» εξομολογείται με αφορμή το εθνικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτου – MiLEP: Minimally invasive Laser Enucleation Prostate

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Στόχος της Εθνικής Ελλάδας η άνοδος στην League A για πρώτη φορά»

Εύκολο ντιπ με αγκινάρα και παρμεζάνα

ΟΔΔΗΧ: Έκδοση εξάμηνων έντοκων γραμματίων

Συνάντηση Ρούτε και Τραμπ στην Φλόριντα για το ΝΑΤΟ με φόντο την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα