Ηλίας Βρεττός: Είχαν φτιάξει ψεύτικες σελίδες που ήμουν δήθεν εγώ και ζητούσαν χρήματα για να στείλουν αυτόγραφα

14:10 - 10/10/2024

“Έχω καταφύγει στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ψάχνω να βρω λύσεις” δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός. Με αφορμή την καλλιτεχνική του σύμπραξη σε νυχτερινό κέντρο με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τις ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι είναι ο ίδιος. “Πρόσφατα είχα πολύ σοβαρό ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Βρεττός: Είχαν φτιάξει ψεύτικες σελίδες που ήμουν δήθεν εγώ και ζητούσαν χρήματα για να στείλουν αυτόγραφα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες»

Ο Ηλίας Βρεττός συμπράττει καλλιτεχνικά με την Κέλλυ Κελεκίδου στο Buddha Live Stage και η κάμερα του Happy Day και […] The post Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν εμένα και προσπαθούσαν να βγουν ραντεβού με κοπέλες»

Ο Ηλίας Βρεττός θα βρίσκεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και η To άρθρο Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν εμένα και προσπαθούσαν να βγουν ραντεβού με κοπέλες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η βαθμολογία της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League και τα σενάρια πρόκρισης

Ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε κανονικά και παίζει στο Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός

Ρωσικά drones χτύπησαν την Οδησσό - «Άλλη μια τρομοκρατική ενέργεια»

Βαθμολογία Euroleague: Στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός, βυθίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης

Γη της ελιάς: Ένα μήνυμα περιπλέκει περισσότερο την υπόθεση εξαφάνισης του Ισίδωρου

Σχέδιο εκεχειρίας για λήξη του πολέμου Χεζμπολάχ - Ισραήλ κατέθεσαν οι ΗΠΑ στον πρόεδρο της Βουλής του Λιβάνου