Κατερίνα Καινούργιου: Στην ίδια εκδήλωση με την Ιωάννα Τούνη – «Έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετίσαμε»
14:09 - 10/10/2024
Στην ίδια εκδήλωση με προϊόντα ομορφιάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου με την
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Στην ίδια εκδήλωση με την Ιωάννα Τούνη – «Έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετίσαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Έλυσε την παρεξήγηση με την Ιωάννα Τούνη - Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε, λέει
Μου έστειλε μήνυμα και το εκτίμησα ιδιαιτέρως, είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: "Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα" – Όλα όσα συζήτησαν οι δυο γυναίκες
«Μου είπε για το event που σας έλεγα ότι δεν μου μίλησε και μου ανέφερε ότι εκείνη νόμιζε ότι εγώ δεν της μίλησα και ότι μπήκε μέσα και της γύρισα την πλάτη. Και εγώ είχα νιώσει το ίδιο για εκείνη», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Κοινός μας φίλος έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετήσαμε»
Για την αναγνωρισιμότητα που έχουν αποκτήσει influencers μέσα από τις εκπομπές μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την Ιωάννα Τούνη […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Κοινός μας φίλος έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετήσαμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr