Ο Τάκης Ζαχαράτος «λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα: Nα σηκωθεί ο αετός περήφανα, όπως της αξίζει

14:04 - 10/10/2024

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου. Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολυαγαπημένη του, Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στην ΜΕΘ από τις 25 Σεπτεμβρίου, όπου κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. «Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος. «Τότε με τη μητέρα μου ήταν μια παρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Ζαχαράτος: «Λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα – «Να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει»

Στο πλατό της εκπομπής The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Τάκης Ζαχαράτος κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Ο δημοφιλής περφόρμερ αναφέρθηκε, μάλιστα, στην δύσκολη περιπέτεια που αντιμετωπίζει η πολυαγαπημένη του, Μαρινέλλα, η οποία βρίσκεται για 15η μέρα στην ΜΕΘ. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογήθηκε αρχικά πως «επειδή είναι οι στιγμές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τάκης Ζαχαράτος – «Λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση»

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show για μια εφ’ To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος – «Λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Σκάλα Λακωνίας

Δώδεκα νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/11/2024

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης