Τζορτζ Μπάλντοκ: Το μήνυμα της οικογένειάς του – «Είμαστε σοκαρισμένοι»
14:03 - 10/10/2024
Η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά τους - To «αντίο» του αθλητικού κόσμου στο 31χρονο
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζορτζ Μπάλντοκ: Το συλλυπητήριο μήνυμα της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο
Τα συλλυπητήρια της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο, για τον ξαφνικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤζορτζ Μπάλντοκ: Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του για τον θάνατό του – «Ήσουν ο κόσμος μου»
Δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ στην πισίνα του
To άρθρο Τζορτζ Μπάλντοκ: Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του για τον θάνατό του – «Ήσουν ο κόσμος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤζορτζ Μπάλντοκ: Το συλλυπητήριο μήνυμα της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο
Τα συλλυπητήρια της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο, για τον ξαφνικό…
Διαβάστε το στο onsports.grΤζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της συζύγου του – «Ήσουν ο κόσμος μου»
Με ένα μήνυμα που “ραγίζει” καρδιές αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου. Το «αντίο» της Annabel Dignam στον άνδρα της ζωής της δημοσίευσε η Daily Mail. «Ο Τζορτζ, ο έρωτας […]
The post Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της συζύγου του – «Ήσουν ο κόσμος μου» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr