Τέλος εποχής στο παγκόσμιο τένις – Αποσύρθηκε ο Ράφα Ναδάλ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέλος εποχής στο τένις: Αποσύρεται ο Ράφα Ναδάλ – Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε
Ο κορυφαίος τενίστας, Ράφαελ Ναδάλ, ανακοίνωσε σήμερα πως αποσύρεται από το επαγγελματικό τένις. «Γεια σε όλους, είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό τένις», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η πραγματικότητα είναι ότι πέρασα κάποια δύσκολα χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία. Νομίζω ότι πλέον δεν μπορώ να παίξω χωρίς να θέτω όρια. Είναι προφανές ότι είναι δύσκολη απόφαση, μια απόφαση που μου πήρε πολύ χρόνο για να την πάρω. Σε αυτή τη ζωή, τα πάντα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλω τέλος στην καριέρα μου». Οι 92 τίτλοι, τα 22 Grand Slam, τα 14 Roland Garros στα οποία αποτέλεσε έναν από τους πιο κυρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤέλος εποχής: Σταματάει το τένις ο Ράφα Ναδάλ
"Βασιλιάς του Roland Garros" και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητές που έβγαλε το παγκόσμιο τένις ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα κορτ.
Διαβάστε το στο thebest.grΤέλος εποχής στο τένις: Αποσύρεται ο Ράφα Ναδάλ
Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε - «Πέρασα κάποια δύσκολα χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία. Νομίζω ότι πλέον δεν μπορώ να παίξω χωρίς να θέτω όρια»
Διαβάστε το στο e-daily.grΤέλος εποχής στο παγκόσμιο τένις - Αποσύρθηκε ο Ράφα Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε με βίντεο την απόφασή του να…
Διαβάστε το στο onsports.gr