Κέλλυ Κελεκίδου για Νίκο Κουρκούλη: Αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή, είμαι εδώ να το ανακοινώσω εγώ

12:19 - 10/10/2024

“Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος” είπε η Κέλλυ Κελεκίδου. Στο Buongiorno και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε δηλώσεις η Κέλλυ Κελεκίδου στο πλαίσιο της φωτογράφισης για τις νυχτερινές της εμφανίσεις με τον Ηλία Βρεττό. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απάντησε για τις φήμες που θέλουν να ... Περισσότερα To άρθρο Κέλλυ Κελεκίδου για Νίκο Κουρκούλη: Αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή, είμαι εδώ να το ανακοινώσω εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κέλλυ Κελεκίδου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρκούλη – «Αν έχω κάτι να πω, θα το ανακοινώσω εγώ»

Την Κέλλυ Κελεκίδου συνάντησε η κάμερα του Buongiorno κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης που έκανε με τον Ηλία Βρεττό με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών τους εμφανίσεων. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις φήμες των τελευταίων μηνών που κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κέλλυ Κελεκίδου για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού: «Αν έχω κάτι να πω, θα το ανακοινώσω εγώ»

Την Κέλλυ Κελεκίδου συνάντησαν η κάμερα του Buongiorno και η ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο των […] The post Η Κέλλυ Κελεκίδου για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού: «Αν έχω κάτι να πω, θα το ανακοινώσω εγώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κέλλυ Κελεκίδου για Νίκο Κουρκούλη: Αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή, είμαι εδώ να το ανακοινώσω εγώ

“Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος” είπε η Κέλλυ Κελεκίδου. Στο Buongiorno και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε δηλώσεις η Κέλλυ Κελεκίδου στο πλαίσιο της φωτογράφισης για τις νυχτερινές της εμφανίσεις με τον Ηλία Βρεττό. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απάντησε για τις φήμες που θέλουν να υπάρχει κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα πάνω από 9 χρόνια, ήταν επιλογή μου κατά βάση», δηλώνει αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου. «Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Καρρά, τον αισθανόμουν σαν μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι ένας άρχοντ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες του φαρμάκου CINACALCET PHARMAZAC

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυρες» ευχές του Μάριου Ηλιόπουλου και των ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Αγία Παρασκευή: Τροχαίο με 3 αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Μεσογείων

Επιχείρηση θα έριχνε στην αγορά 25.670 κιλά ακατάλληλο κρέας

Γιώργος Αμούτζας: «Η Τάνια Μπρεάζου είναι ένα σπουδαίο παιδί, δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια»

Κόκκινα Δάνεια: Μέσα στο 2025 το εξελιγμένο καθεστώς διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους