Ηλίας Βρεττός: "Παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες"

11:54 - 10/10/2024

«Έφτασαν στο σημείο να ζητούν χρήματα για να στείλουν δήθεν αυτόγραφα, είπε ο Ηλίας Βρεττός. Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο τραγουδιστής - «Στέλνουν άσεμνες και πρόστυχες φωτογραφίες. Έχω καταφύγει στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός: “Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες”

Ο Ηλίας Βρεττός συμπράττει καλλιτεχνικά με την Κέλλυ Κελεκίδου στο Buddha Live Stage και η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν ψεύτικες σελίδες που χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποκομίζουν χρήματα. «Πρόσφατα είχα πολύ σοβαρό περιστατικό σε σχέση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες»

Ο Ηλίας Βρεττός συμπράττει καλλιτεχνικά με την Κέλλυ Κελεκίδου στο Buddha Live Stage και η κάμερα του Happy Day και […] The post Ηλίας Βρεττός: «Φτιάχτηκαν ψεύτικες σελίδες που παρίσταναν ότι ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Οδηγούμε τη Ferrari 12Cilindri

Diddy: Θύμα του περιγράφει τι συνέβαινε στα πάρτι - 'Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω, ήταν σαν ζώο'

"Αλαλούμ" στον ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Κασσελάκης δεν αποσύρει το εξώδικο", λέει ο Πολάκης

Τυφώνας Μίλτον: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για το πώς προκλήθηκε - "Η κυβέρνηση Μπάιντεν ελέγχει τον καιρό"

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια ηλικιωμένη

Ο τυφώνας Μίλτον εγκαταλείπει τη Φλόριντα: Να μετρήσουν ζημιές και θύματα ετοιμάζονται οι Αρχές - "Δεν ξέρουμε τι θα δούμε όταν ξημερώσει" (Βίντεο από τις καταστροφές)