Σωκράτης Φάμελλος: Αδιανόητο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα - Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
10:01 - 10/10/2024
«Θέλουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο που έχει απογοητευθεί. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα έρθει πρώτος, αλλά αν υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα», υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάμελλος: Απαράδεκτο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ
Το κόμμα «πρέπει να αλλάξει σελίδα γιατί η προηγούμενη ήταν καταστροφική», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΦάμελλος: Απαράδεκτο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα
Αναφερόμενος στον Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι δεν θέλω να μπει η διαγραφή του το τραπέζι. «Εγώ θέλω να διαγραφούν τα λάθη που έχουν γίνει στο κόμμα» είπε .
Διαβάστε το στο in.grΦάμελλος κατά Κασσελάκη: Απαράδεκτο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα (βίντεο)
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», όπου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και την πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές. Αναφερόμενος στη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Φάμελλος επέκρινε έντονα την πολιτική του πρώην προέδρου, επισημαίνοντας ότι οι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦάμελλος για Κασσελάκη: Θεωρώ απαράδεκτο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα
Ο κ. Φάμμελος υποστήριξε πως όσο ήταν πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια ενιαία φωνή και σοβαρή παρουσία.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣ. Φάμελλος: «Αδιανόητο να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα»
«Πρέπει άμεσα να αποσυρθεί το εξώδικο και να αποκατασταθεί η παραβίαση των αποφάσεων των οργάνων» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε το στο Skai.gr