Δημόσιο: Απελευθερώνονται οι αποσπάσεις υπαλλήλων για συνυπηρέτηση μαζί με τους συζύγους τους στην ίδια περιοχή

09:10 - 10/10/2024

Διευκολύνεται αποφασιστικά η διαδικασία της δυνατότητας απόσπασης για συνυπηρέτηση στο τόπο στον οποίο απασχολείται ο/η σύζυγος της/του στο Δημόσιο. Και αυτό γιατί θα μπορεί ο/η ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη να πάρει απόσπαση στην περιοχή που απασχολείται η/ο σύζυγος του/της –και μάλιστα μόνο εντός μηνός– όχι μόνο στο «στενό δημόσιο», αλλά γενικά στο Δημόσιο, ακόμα και αν δεν υπάρχουν ... Περισσότερα To άρθρο Δημόσιο: Απελευθερώνονται οι αποσπάσεις υπαλλήλων για συνυπηρέτηση μαζί με τους συζύγους τους στην ίδια περιοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημόσιο: Απελευθερώνονται οι αποσπάσεις υπαλλήλων για συνυπηρέτηση μαζί με τους συζύγους τους στην ίδια περιοχή

Διευκολύνεται αποφασιστικά η διαδικασία της δυνατότητας απόσπασης για συνυπηρέτηση στο τόπο στον οποίο απασχολείται ο/η σύζυγος της/του στο Δημόσιο

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν κανονικά Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Κάλιαρι – Ίντερ 0-3: Έπιασαν ξανά κορυφή οι «νερατζούρι» στη Serie A

Εργκίν Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητών Ευρώπης»

Έξι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για «φρουτάκια»

Γιώργος Κουβαράς: «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα»

Λουτσέσκου για τα επεισόδια στην OPAP Arena: «Υπάρχουν μόνιμες προκλήσεις εκεί, λόγω της αντιπαλότητας με εμένα»