Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Με τη μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση, αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερες

08:45 - 10/10/2024

Αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Ζαχαράτος – "Λύγισε" μιλώντας για τη Μαρινέλλα: "Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση"

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου» - Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Με τη μητέρα μου ήταν παρόμοια κατάσταση

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει να δίνει τη μάχη της μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος όταν το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2024) βρέθηκε καλεσμένος στο 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει ... Περισσότερα To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Με τη μητέρα μου ήταν παρόμοια κατάσταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση»

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη […] The post «Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τάκης Ζαχαράτος – «Λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση»

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show για μια εφ’ To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος – «Λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λαμία: «Καμπάνα» 9 μηνών σε οδηγό που εμβόλισε, χτύπησε και έβρισε αστυνομικούς

Άρειος Πάγος: Κύκλωμα χρησικτησίας σε νησιά τoυ Αργοσαρωνικού - Μηνυτήρια αναφορά από Κυρανάκη και Ελληνικό Κτηματολόγιο

Υπολογισμός επιδόματος θέρμανσης: Το ποσό που θα εισπράξετε - Στις 6/12 η λήξη προθεσμίας

Πώς τα κατάφεραν οι Έλληνες: Από το «όχι» και τα μνημόνια του Τσίπρα στην οικονομική ανάπτυξη

Χρήστος Μάστορας: Υπάρχει μια παρεξηγήση, η καταγωγή μου είναι ελληνική, ξεκαθάρισε

Τρίτη διακοπή στη δίκη των «Σπαρτιατών» - Απών και πάλι ο Στίγκας