Τζένιφερ Λόπεζ: Με σέξι φωτογράφιση ο «ενθουσιασμός» για το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

07:09 - 10/10/2024

Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη, δήλωσε η Λατίνα τραγουδίστρια στο περιοδικό Interview

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: O "ενθουσιασμός" για το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ με σέξι φωτογράφιση

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη», δήλωσε η Λατίνα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό «Interview» και φωτογραφήθηκε με λεοπάρ εσώρουχα σε προκλητικές πόζες

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζένιφερ Λόπεζ: Με σέξι φωτογράφιση ο «ενθουσιασμός» για το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη, δήλωσε η Λατίνα τραγουδίστρια στο περιοδικό Interview

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Σαλαμίνα: Τον άφησαν να πεθάνει μετά την κατανάλωση ουσιών και μετέφεραν τη σορό του στο δάσος

How the Grinch Stole Christmas: 6 άγνωστες ιστορίες της ταινίας - Οι αυτοσχεδιασμοί του Τζιμ Κάρεϊ και το παραλίγο... λευκό τρίχωμα του Γκριντς

Τζάστιν Μπαλντόνι: Η πρώην υπεύθυνη επικοινωνίας του ηθοποιού κατέθεσε μήνυση εναντίον του

Χριστούγεννα ελπίδας και αβεβαιότητας για τους Χριστιανούς της Συρίας - Πώς γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

Μεγαλώνει ξανά η απόσταση Ισραήλ και Χαμάς - Χριστουγεννιάτικες αλληλοκατηγορίες για την αποτυχία σύναψης εκεχειρίας

Φινλανδία: Περίεργη διακοπή σε υποθαλάσσιο καλώδιο ηλεκτρικής ενέργειας με την Εσθονία