Αγγελική Ηλιάδη: Μπλοκάρω και διαγράφω, δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες

21:55 - 09/10/2024

«Ο κόσμος έχει πάρα πολλά ψυχολογικά, το έχουμε καταλάβει αυτό» υπογραμμίζει η Αγγελική Ηλιάδη. Τόσο στο κεφάλαιο έρωτα όσο και στο φλερτ που δέχεται μέσα από τα social media, αλλά και τα χυδαία σχόλια, αναφέρθηκε η Αγγελική Ηλιάδη στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (09.10.2024) στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” και τον δημοσιογράφο ... Περισσότερα To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Μπλοκάρω και διαγράφω, δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαρία Καρυστιανού: Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της αλαζονείας και της διαφθοράς

Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024

Οδηγός λεωφορείου χτυπήθηκε με τσιμεντόλιθο ενώ βρισκόταν εν κινήσει στα Άνω Λιόσια – «Έχω ρωγμή στο κρανίο»

Άννα Διαμαντοπούλου: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε κάθε όριο – Δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της

Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση οδηγού μοτοσικλέτας από αυτοκίνητο

ΗΠΑ: Θύμα ανθρωποκτονίας «απευθύνθηκε» στον δολοφόνο του μέσω βίντεο AI την ώρα της δίκης – «Σε μια άλλη ζωή, ίσως να ήμασταν φίλοι»