Ντέμης Χασάμπης: Ποιος είναι ο Ελληνοκύπριος που πήρε Νόμπελ Χημείας
19:52 - 09/10/2024
Ο Ελληνοκύπριος Ντέμης Χασάμπης είναι ένας από τους τρεις επιστήμονες που τιμήθηκαν με το Νόμπελ Χημείας για τις εργασίες τους στην «πρόβλεψη πρωτεϊνικής δομής» μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Το όνομα του μπορεί να είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σούπερ σταρ του ψηφιακού κόσμου, με την Google να υποκλίνεται στα πόδια του. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντέμης Χασάμπης: Από σχεδιαστής video games, κάτοχος του Νόμπελ Χημείας
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πήρα το Νόμπελ» λέει ο Κύπριος επιστήμονας, που με τη δουλειά του στην DeepMind άνοιξε νέους δρόμους στην τεχνητή νοημοσύνη - Παραδέχεται ότι το μυαλό του είχε αδειάσει για αρκετά λεπτά αφού έλαβε το τηλεφώνημα της Σουηδικής Ακαδημίας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝτέμης Χασάμπης: Από σχεδιαστής video games, κάτοχος του Νόμπελ Χημείας
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πήρα το Νόμπελ» λέει ο Κύπριος επιστήμονας, που με τη δουλειά του στην DeepMind άνοιξε νέους δρόμους στην τεχνητή νοημοσύνη - Παραδέχεται ότι το μυαλό του είχε αδειάσει για αρκετά λεπτά αφού έλαβε το τηλεφώνημα της Σουηδικής Ακαδημίας
Διαβάστε το στο GazzettaΝτέμης Χασάμπης: Από σχεδιαστής video games, κάτοχος του Νόμπελ Χημείας
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πήρα το Νόμπελ» λέει ο Κύπριος επιστήμονας, που με τη δουλειά του στην DeepMind άνοιξε νέους δρόμους στην τεχνητή νοημοσύνη
Διαβάστε το στο thebest.gr