Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Όταν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά του, δε μπορεί να το κάνει παράδειγμα προς μίμηση»
19:45 - 09/10/2024
Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Ο γνωστός
To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Όταν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά του, δε μπορεί να το κάνει παράδειγμα προς μίμηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: Εγώ είπα γενικά για τα κιλά και η συγκεκριμένη κυρία το πήρε προσωπικά
«Το γουρούνι είμαι εγώ; Θα μπορούσα να απαντήσω κάτι πολύ χειρότερο. Πάω να κλάψω μετά από αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, αναφερόμενος στην ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα. Δηλώσεις στο Πρωινό και την Ελένη Παπαδόγια έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε, ξανά, για τη Δανάη Μπάρκα και τη χθεσινή της ανάρτηση, στην οποία ... Περισσότερα
To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: Εγώ είπα γενικά για τα κιλά και η συγκεκριμένη κυρία το πήρε προσωπικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit