Κατερίνα Στικούδη: «Μου έκαναν σχόλιο ότι ο γιος μου είναι χοντρούλης, με σόκαρε, μην κρίνεις για να μην κριθείς»

19:44 - 09/10/2024

Την Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για τα σχόλια που […] The post Κατερίνα Στικούδη: «Μου έκαναν σχόλιο ότι ο γιος μου είναι χοντρούλης, με σόκαρε, μην κρίνεις για να μην κριθείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στικούδη σε όσους επικρίνουν την ίδια και το παιδί της για παραπάνω κιλά: «Μην κρίνεις για να μην κριθείς»

Για τα επικριτικά σχόλια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της για τα επιπλέον κιλά τόσο της ίδιας όσο και του νεογέννητου μωρού της, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το πως βίωσε όλη αυτή την εμπειρία. «Αυτό που το πας; Bullying στα βρέφη; Αυτό με σόκαρε. Έβγαινα στην παραλία και με “ζύγιζαν” με τα μάτια τους, μόλις γέννησα, για το αν έχω κιλά. Περίμενα να μπω στη θάλασσα σε μια ωραία παραλία και κάποιες κυρίες είπαν διάφορα. Μπορεί καλοπροαίρετα να πει κάποιος κάτι και να μην το εννοεί όπως ακούγεται, αλλά δεν μπορούμε να λέμε ένα παιδάκι παχουλό και χοντρό. Ειδικά ένα μωρό που είναι 7 μηνών», είπε χαρακτηριστ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε