Sold out το Γουέμπλεϊ για το παιχνίδι Αγγλίας – Ελλάδας

19:39 - 09/10/2024

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε sold out για τη μεγάλη δοκιμασία της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League. Περισσότεροι από 4.500 έλληνες οπαδοί έχουν ήδη κλείσει θέση στο «ναό του ποδοσφαίρου». Συνολικά, Αγγλία και Ελλάδα έχουν βρεθεί αντιμέτωπες εννέα φορές, με τα τρία λιοντάρια να μετρούν επτά νίκες και άλλα δύο ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Από αυτά τα εννέα παιχνίδια τα έξι είναι επίσημα με τον απολογισμό να είναι τέσσερις νίκες για τους Άγγλους και δύο ισοπαλίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γουέμπλεϊ: Sold out για το αυριανό παιχνίδι με την Ελλάδα

H ανάμετρηση φαίνεται πως δεν συγκίνησε μόνο τους Έλληνες φιλάθλους που εξάντλησαν τα 4.000 εισιτήρια, αλλά και τους Άγγλους που αγόρασαν τα υπόλοιπα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γιατί ο Λουτσέσκου έφυγε από το σπίτι του – Φημολογία για μεταγραφή Ντεσπόντοφ

Η Φλόριντα προετοιμάζεται για τα χειρότερα ενόψει του κυκλώνα Μίλτον, live η πορεία του – «Όλοι οι Έλληνες είναι σε απελπισία»

Το Mini Cooper Cabrio του 2025 έρχεται με νέο αέρα και σε τρεις εκδόσεις

Χουρδάκης: Η επιλογή μου για τη Διάσκεψη των Προέδρων δεν σηματοδοτεί δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας

Προειδοποιεί το Ισραήλ: Τα αντίποινα εναντίον του Ιράν θα είναι «θανατηφόρα και αναπάντεχα» – «Ακατάπαυστα τα χτυπήματα στη Χεζμπολάχ»

Η Ισπανία καλεί το Ηνωμένο Βασίλειο να υπογράψει συμφωνία για το Γιβραλτάρ πριν από τους νέους ταξιδιωτικούς ελέγχους της ΕΕ