Συγκινεί ο Τάσος Κωστής: "Το πρώτο πράγμα που έβαλα στο σπίτι μου στην Κύπρο είναι η φωτογραφία της γυναίκας μου"

19:37 - 09/10/2024

«Έχω φύγει από την Ελλάδα, έχω μετακομίσει στη Λευκωσία, θα παίξω στο θέατρο εδώ. Η πρόταση αυτή μου ήρθε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», δήλωσε

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Κωστής: Το πρώτο πράγμα που έβαλα στο καινούριο σπίτι στην Κύπρο ήταν η φωτογραφία της γυναίκας μου

Η γυναίκα μου δεν έχει φύγει, τα πράγματά της είναι όλα στη θέση τους, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάσος Κωστής: «Το πρώτο πράγμα που έβαλα στο σπίτι μου στην Κύπρο είναι η φωτογραφία της γυναίκας μου»

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει για ένα διάστημα στην To άρθρο Τάσος Κωστής: «Το πρώτο πράγμα που έβαλα στο σπίτι μου στην Κύπρο είναι η φωτογραφία της γυναίκας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Η “Βάνια” σε άλλο μήκος κύματος από τον Νίκο Μουτσινά

Φόβοι για την υγεία του Τομ Χανκς – Γιατί ανησυχούν οι fans του;

Καλά λόγια και θερμό χειροκρότημα από τον Τσίπρα για την ομιλία του Φάμελλου επί του Προϋπολογισµού

Η συγκίνηση της Ντόρας στην εκδήλωση της Βουλής προς τιµήν του Παύλου Μπακογιάννη και τα συγκινητικά λόγια του γιου τους, Κώστα

Κατερίνα Καινούργιου για Κόνι Μεταξά: "Μπορεί να χώρισε και να είναι ψυχολογικά πιεσμένη, πας και γράφεις αυτά τα πράγματα;"

To Mega - λο οδοιπορικό στη Συρία µετά τον Άσαντ