Απόστολος Γκλέτσος: «Να φέρουν ιερόδουλες για τους μετανάστες για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι»

18:10 - 09/10/2024

«Λύση» στο μεταναστευτικό πρότεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή καλεσμένος του AstraTV ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Φέρνουνε διάφορους μετανάστες και λένε περάστε στη χώρα και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής». Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Να φέρουν ιερόδουλες για τους μετανάστες για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος για μετανάστες: Θα έπρεπε να τους φέρουν ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να μην γίνουν φονιάδες

Μια απίστευτη πρόταση κατέθεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, σχετικά με το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα κάλεσε το ελληνικό κράτος να… εισάγει ιερόδουλες από τους τόπους από τους οποίους κατάγονται οι μετανάστες ώστε «να μην πάνε να γίνουν φονιάδες, γιατί βγαίνουν οι τεστορόνες από τα αυτιά». Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στο Astra Tv και την εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα: «Φέρνουν διάφορους και λένε περάστε στη χώρα. Και δεν φροντίζουν πως αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε έναν οίκο ανοχής, γιατί οι οίκοι ανοχής δεν τους βάζουν γιατί έχουν λένε κάποια μυρωδιά. Το πρώτο που έπρεπε να κάνουν είναι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Σούσουρο με νέα δήλωση – «Να φέρουν ιερόδουλες για τους μετανάστες για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι»

«Λύση» στο μεταναστευτικό πρότεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή καλεσμένος του AstraTV ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Φέρνουνε διάφορους μετανάστες και λένε περάστε στη χώρα και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής». Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε […] Το άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Σούσουρο με νέα δήλωση – «Να φέρουν ιερόδουλες για τους μετανάστες για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νικόλας Φαραντούρης: Πώς μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση υπό το κράτος εξωδίκων

Τυφώνας Μίλτον: Η Φλόριντα προετοιμάζεται για τα χειρότερα – Εκατομμύρια άνθρωποι απομακρύνονται από ακτογραμμή 500 χιλιομέτρων

Μάριος Ηλιόπουλος και Χαβιέρ Ριμπάλτα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ: «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Πλαστικά Θράκης: Συμμετοχή στο Frankfurt Mid Cap Event

Ο Μακρόν διοργανώνει στις 24 Οκτωβρίου διεθνή διάσκεψη για τον Λίβανο

Μελόνι: «Δεν θα αυξήσουμε τους φόρους» στην Ιταλία