Καλομοίρα: "Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου; Να κάθομαι όλη μέρα με νταντάδες;"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου;»
Για την επιλογή της να μένει σπίτι προκειμένου να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της και την κριτική που δέχτηκε, ακόμα και από ανθρώπους της οικογένειάς της γι’ αυτό, μίλησε η Καλομοίρα. «Εγώ μεγάλωσα με δύο γονείς που δεν ήταν ποτέ σπίτι γιατί δούλευαν. Θυμόμουν πολύ καλά μικρή, πως αν έχω την ευκαιρία όταν αποκτήσω οικογένεια, να κάθομαι σπίτι, θέλω να κάθομαι σπίτι. Όταν τελειώνουν τα παιδιά μου από το σχολείο, θέλω να είμαι εκεί και να τους έχω φαγητό» είπε αρχικά, μιλώντας στο «Πρωινό». «Μου έκανε κι εμένα εντύπωση, έλεγαν “τι κάνω όλη μέρα σπίτι”. Με πλήγωσε πολύ βαθιά ότι με κατηγορούσαν ως μητέρα, όταν έφυγα από το σπίτι για 4 εβδομάδες για δουλειά. Έλεγαν ότι παράτησα τα παιδιά μου»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚαλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου;»
Στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» μίλησε σήμερα η Καλομοίρα, με αφορμή την εξομολόγησή της για τα αρνητικά σχόλια από […]
The post Καλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚαλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου; Να κάθομαι όλη μέρα με νταντάδες;»
Στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» μίλησε η Καλομοίρα, με αφορμή την εξομολόγησή της για τα
To άρθρο Καλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου; Να κάθομαι όλη μέρα με νταντάδες;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαλομοίρα: Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου;
«Όταν τελειώνουν από το σχολείο, θέλω να είμαι εκεί και να τους έχω φαγητό»
Διαβάστε το στο news.grΚαλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου;»
H Kαλομοίρα μίλησε στο “Πρωινό” με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από ανθρώπους της οικογένειάς της. «Εγώ μεγάλωσα με δύο γονείς που δεν ήταν ποτέ σπίτι γιατί δούλευαν. Θυμόμουν πολύ καλά μικρή, πως αν έχω την ευκαιρία όταν αποκτήσω οικογένεια, να κάθομαι σπίτι, θέλω να κάθομαι σπίτι. Όταν τελειώνουν τα παιδιά μου από το […]
The post Καλομοίρα: «Γιατί είναι ντροπή να κάθομαι στο σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου;» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr