Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο νονός της κόρης του

15:54 - 09/10/2024

Δεν τον έχω δει ποτέ να τσαντίζεται, να θυμώνει ή να χάνει τον έλεγχο, ήθελα αυτό το λάδι για την κόρη μου, σημείωσε ο τραγουδιστής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: Αυτός ο τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Μάλιστα, αποκάλυψε και εξήγησε το γιατί ήθελε να είναι ο νονός της κόρης του. «Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Μουζουράκης: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τον Κωστή Μαραβέγια και γιατί ήθελε να είναι ο νονός […] The post Πάνος Μουζουράκης: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Διαβάστε το στο real.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας θα είναι ο νονός της κόρης του που έχει αποκτήσει με τη Μαριλού Κόζαρη. «Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή […] The post Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Το Αφγανιστάν δεν πρέπει να γίνει ασφαλές καταφύγιο τρομοκρατίας, λέει η Ελλάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ο Τραμπ κοινοποίησε στο Truth Social άρθρο για τη σημασία του διάδρομου IMEC και τον ρόλο Ελλάδας-Κύπρου

Τρεις νεκροί σε συντριβή ιατρικού ελικοπτέρου στο Μισισιπί των ΗΠΑ

Σχεδόν 400.000 εκτοπισμένοι Σουδανοί επέστρεψαν στα σπίτια τους το τελευταίο τρίμηνο

Δυο νεκροί σε πλήγμα drone του Ισραήλ στη Γάζα

La Liga, Εσπανιόλ-Τζιρόνα 1-1: Η ισοπαλία το καταλανικό ντέρμπι δεν βόλεψε καμία - Δείτε τα γκολ