Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο νονός της κόρης του
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Μουζουράκης: Αυτός ο τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του
Μάλιστα, αποκάλυψε και εξήγησε το γιατί ήθελε να είναι ο νονός της κόρης του. «Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάνος Μουζουράκης: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του
Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τον Κωστή Μαραβέγια και γιατί ήθελε να είναι ο νονός […]
The post Πάνος Μουζουράκης: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του
Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας θα είναι ο νονός της κόρης του που έχει αποκτήσει με τη Μαριλού Κόζαρη. «Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή […]
The post Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr