Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο νονός της κόρης του

15:54 - 09/10/2024

Δεν τον έχω δει ποτέ να τσαντίζεται, να θυμώνει ή να χάνει τον έλεγχο, ήθελα αυτό το λάδι για την κόρη μου, σημείωσε ο τραγουδιστής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: Αυτός ο τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Μάλιστα, αποκάλυψε και εξήγησε το γιατί ήθελε να είναι ο νονός της κόρης του. «Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Μουζουράκης: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τον Κωστή Μαραβέγια και γιατί ήθελε να είναι ο νονός […] The post Πάνος Μουζουράκης: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Διαβάστε το στο real.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας θα είναι ο νονός της κόρης του που έχει αποκτήσει με τη Μαριλού Κόζαρη. «Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή […] The post Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κωνσταντίνος Αργυρός: Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα - Πατέρας για πρώτη φορά ο τραγουδιστής

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβασή τους στην περιοχή τοποθέτησής τους

Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθη 49χρονος στα Χανιά, ο οποίος χτύπησε την σύζυγό του

Μιλάνο: Η Via Monte Napoleone έγινε ο πιο ακριβός εμπορικός δρόμος στον κόσμο

Alert! Νίκος Ρωμανός: Κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Θανάσης Ευθυμιάδης για Μανούσο Μανουσάκη: Ευχαριστώ τον Θεό και το σύμπαν που είχα την τύχη να σε στείλουν στη ζωή μου