Ουκρανός πρεσβευτής στην Τουρκία: Το Κίεβο σχεδιάζει να διοργανώσει διάσκεψη για την ειρήνη έως το τέλος του έτους

15:18 - 09/10/2024

Με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της, οι δυο χώρες απέχουν ακόμα η μία από την άλλη ως προς τους τρόπους τερματισμού του πολέμου

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Κίεβο σχεδιάζει να διοργανώσει διάσκεψη για την ειρήνη έως το τέλος του έτους – Επιθυμεί την παρουσία της Ρωσίας

Η Ουκρανία σχεδιάζει να διοργανώσει νέα διάσκεψη για την ειρήνη έως το τέλος αυτής της χρονιάς και θέλει η Ρωσία να παρευρεθεί αυτή τη φορά, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της στην Τουρκία, αλλά απέκλεισε τις οποιεσδήποτε διμερείς συνομιλίες με την Μόσχα σε αυτή τη συνάντηση. Με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της, οι δυο χώρες απέχουν ακόμα η μία από την άλλη ως προς τους τρόπους τερματισμού του πολέμου. «Ένας από τους πιο βασικούς στόχους της διάσκεψης αυτής είναι να επιτευχθεί μια δίκαιη ειρήνη στην Ουκρανία. Δεν μιλάμε για ένα σχήμα εκεί στο οποίο η Ουκρανία και η Ρωσία κάθονται η μία απέναντι στην άλλη και η Ουκρανία ακούει τα αιτήματα της Ρωσίας», δήλωσε ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εξοικονομώ 2025: Αναλυτικά οι προθεσμίες, τα ποσά και οι δικαιούχοι - Ποιες εργασίες αφορά, όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Η ωμή σκηνή της Νικόλ Κίντμαν που υποτάσσεται στον εραστή της και έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Καζακστάν: «Ακούσαμε έναν δυνατό κρότο» - Επιζών περιγράφει τις στιγμές πριν την πτώση του Embraer

Χέιλι Μπέρι: Λανσάρισε το προϊόν που άλλαξε την ερωτική ζωή της μετά τα πενήντα

Agora Bistro: Μοντέρνα κουζίνα με all day ρυθμούς στο ΚΠΙΣΝ

Άννα Φόνσου: Από τότε που έχασα τους δικούς μου, δεν θέλω τις γιορτές γιατί μου ξυπνούν αναμνήσεις