Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και μου φεύγουν λέξεις πολλές φορές;»

10:19 - 09/10/2024

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που επικεντρώθηκαν στην προσωπική της ζωή και την ενόχλησαν. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε χθες (08-10-2024) το παρών σε βραδινό event. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους και για το πώς διαχειρίζεται το κομμάτι της προσωπικής ζωής σε σχέση με τη δημοσιότητα. «Κάποιες φορές θεωρώ υπερβολικό που ασχολούνται ... Περισσότερα To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και μου φεύγουν λέξεις πολλές φορές;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: "Τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και μου φεύγουν λέξεις πολλές φορές;"

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που επικεντρώθηκαν στην προσωπική της ζωή και την ενόχλησαν - Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση και είχα απελπιστεί»

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της κωμικής αστυνομικής σειράς IQ 160. «Για ένα διάστημα τον πρώτο καιρό, επειδή ήμουν ένα νέο κορίτσι καλοβαλμένο, είχα απελπιστεί γιατί μπήκα πολύ μικρή σε αυτή τη δουλειά και έτυχε κάποιες φορές να δεχθώ ήπια, ευτυχώς, σεξουαλική παρενόχληση. Θα μου πεις, βέβαια, τι θα πει ήπια, λάθος. Είχα απελπιστεί σκεφτόμουν “δηλαδή τι, για να προχωρήσω σε αυτόν τον χώρο… μόνο έτσι γίνεται;”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@Star. Για τις αντιδράσεις για τον Μάρκο Σεφερλή, είπε:  «η σάτιρα δεν έχει όρια, έχει όμως κανόνες. Δεν πρέπει κατ’ εμέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Tiramisu χωρίς αυγά: θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ψηλά

Ο Πιτ Χέγκσεθ ερευνάται για σεξουαλική επίθεση – Έπιασε στον ύπνο την ομάδα του Τραμπ

Η Εύβοια στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Alexandros: Έπεσαν 100 χιλιοστά βροχής και οι ριπές ανέμου έφτασαν τα 100 χιλιόμετρα

Κηδεία Κώστα Τεό: Το τελευταίο «αντίο» στον ρεπόρτερ της ΑΕΚ

10 κορυφαίες συμβουλές για τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες: Οι κανόνες για επιτυχία στα γλυκά

Ο Μπακαγιόκο υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τον ΠΑΟΚ για σχεδόν δύο μήνες