Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Εγώ θα άλλαζα κανάλι, για ποιο λόγο να υπάρχει;»

09:28 - 09/10/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε εκ νέου στο My Style Rocks. Ο γνωστός σχεδιαστής, υποστήριξε πως ο κύκλος του παιχνιδιού, έχει κλείσει. Στην παρουσίαση γνωστού αρώματος έδωσε το παρών ο Λάκης Γαβαλάς, το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου του 2024. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε, μεταξύ άλλων και για το My Style Rocks. ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Εγώ θα άλλαζα κανάλι, για ποιο λόγο να υπάρχει;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Γιατί να υπάρχει πλέον το My Style Rocks; Εγώ θα άλλαζα κανάλι»

Στην παρουσίαση γνωστού αρώματος έδωσε το παρών ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε, μεταξύ άλλων, […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Γιατί να υπάρχει πλέον το My Style Rocks; Εγώ θα άλλαζα κανάλι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ζέτα Μακρυπούλια για την προσωπική της ζωή: Έχω κλειστεί πολύ μέσα στο σπίτι για να μη θεωρείται ότι προκαλώ

Η METRO στηρίζει για 3η χρονιά τους εργαζομένους της που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για Άμπου Ντάμπι: Το σήμα του Final Four 2025 προστέθηκε στη φανέλα

ΕΕ και Ουκρανία ετοιμάζουν ειδικό δικαστήριο για τα ρωσικά εγκλήματα – «Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος»

Ο Άρης Μουγκοπέτρος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Επιτέλους επιστρέφω στο σπίτι μου να πάρω αγκαλίτσα τα αγγελούδια μου»

Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»