Κώστας Καζάκας: Έλεγα «Θεέ μου, ας είναι το διαβατήριό μου, για να μείνω πια για πάντα στην Ελλάδα»

08:37 - 09/10/2024

Ο Κώστας Καζάκας ευχαρίστησε δημόσια τους Ρέππα – Παπαθανασίου και μίλησε για την καριέρα και την οικογένειά του, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Καλεσμένος στο “The 2Night Show” βρέθηκε ο Κώστας Καζάκας παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «VΙΠ – Καλά Γεράματα». Όπως ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Καζάκας: Έλεγα «Θεέ μου, ας είναι το διαβατήριό μου, για να μείνω πια για πάντα στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη: Θα «χωρέσει» το ΠΑΣΟΚ στο νέο κοστούμι της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «θηλυκός Συμπιλίδης», η αχάριστη, η ανόρθωση ηθικού με Τσίπρα και οι δυο που φλερτάρουν με το ΠΑΣΟΚ

Το χτύπημα της Ρωσίας στην Ουκρανία με νέο βαλλιστικό πύραυλο, οι απειλές Πούτιν για παγκόσμιο πόλεμο και η επόμενη ημέρα

Παίρνει θέση ο Καραμανλής για την διαγραφή Σαμαρά – Σε στάση αναμονής το Μαξίμου

Έρχεται νέα στρατηγική για τη στήριξη της στέγης – Το σχέδιο της Σοφίας Ζαχαράκη

Σοκ και δέος από την αύξηση του φυσικού αερίου – Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση ΥΠΕΝ με Κομισιόν για τα μέτρα στο ηλεκτρικό ρεύμα