Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Καφετζόπουλος: Είμαι διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη, πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου
Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να πάθεις κατάθλιψη, νομίζω ότι αυτός είναι μύθος, ανέφερε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑντώνης Καφετζόπουλος: "Είμαι διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη, πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου"
«Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να πάθεις κατάθλιψη, νομίζω ότι αυτός είναι μύθος», ανέφερε ο Αντώνης Καφετζόπουλος - Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τη μάχη του, με την κλινική κατάθλιψη. «Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να το πάθεις» είπε ο ηθοποιός. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κλινική κατάθλιψη με την οποία έχει διαγνωστεί και ... Περισσότερα
To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη, πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος καλεσμένος στο Καλύτερα Αργά μίλησε για την κλινική κατάθλιψη με την οποία έχει διαγνωστεί. «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, […]
The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη, πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, έχω διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα
To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, έχω διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr