Η Νορβηγία αύξησε σε «υψηλό» το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής λόγω της Μέσης Ανατολής

20:10 - 08/10/2024

Σε συναγερμό βρίσκεται η Νορβηγία με τις υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας να αυξάνουν σήμερα (08.10.2024) από μέτριο σε «υψηλό», το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής, καθώς φοβούνται τις συνέπειες της κλιμάκωσης που είναι σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, κυρίως κατά «εβραϊκών και ισραηλινών» στόχων. «Αυξάνουμε από μέτριο σε υψηλό το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής στη Νορβηγία. Καθώς ... Περισσότερα To άρθρο Η Νορβηγία αύξησε σε «υψηλό» το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής λόγω της Μέσης Ανατολής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νορβηγία: Το Όσλο αυξάνει πάλι σε "υψηλό" το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής

"Στη Νορβηγία, η απειλή κατά εβραϊκών και ισραηλινών στόχων έχει αυξηθεί περαιτέρω" δήλωσε εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Τσιτσιπάς – Καρένιο Μπούστα 2-1: Νίκησε και έφερε το Ελλάδα – Ισπανία στα ίσα

Απόστολος Γκλέτσος: Εμένα στην ερωτική πράξη δε μου βγαίνει η βία – Δεν μπορώ να είμαι με κάποια που ψηφίζει ΝΔ

Μπακασέτας: Δεν υπήρχε χημεία στον Παναθηναϊκό με τον Αλόνσο – Έκανα δύο ημέρες να συνέλθω από το ματς με τον Άγιαξ

Κουρσκ: Η ρωσική αντεπίθεση στρατηγικό δίλημμα για τους Ουκρανούς – «Κλειδί» η στάση του Τραμπ

Συνελήφθη 46χρονος για διακίνηση και εμπορία ηρωίνης σε περιοχές της Αττικής

Η Βρετανία «πνίγεται» στην ομίχλη – Πυκνό πέπλο καλύπτει τμήματα της χώρας, προβλήματα στις πτήσεις